2013 YILI "İŞTE BU"

2013 YILI BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ "İŞTE BU" PROJE YARIŞMASI

Vakfımız, Boğaziçi Üniversitesi tarafından düzenlenen "İşte BU" öğrenci proje yarışmasına 2013 yılında da ana destekçi olmuştur.

2013 Yılı Boğaziçi Üniversitesi "İşte BU" öğrenci proje yarışmasının final töreni 18 Aralık 2013'de gerçekleştirilmiştir.

Elginkan Vakfı Birincilik Ödülünü (30.000 TL); akıllı telefonlar ile kafe ve restoranlarda sipariş vermenin yeni ve sosyal bir yolunu sanan "Gurmendo" isimli projesiyle, Boğaziçi Üniversitesinden Ahmet Berat Dağlar, Galatasaray Üniversitesinden Barış Kara ve Yıldız Teknik Üniversitesinden Uraz Yekeler kazanmıştır.

İkincilik Ödülünü (20.000 TL); "Kullanıcı Davranış Tabanlı Tavsiye Sistemi" projesiyle Boğaziçi Üniversitesinden Orhan Sönmez, Barış Evrim Demiröz ve Doruk Demirsar kazanmıştır.