2010 ODTÜ YFYİ

Elginkan Vakfı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ve 2005 yılında ilki yapılarak başarılı bir şekilde sonuçlanan ve daha sonra 2006, 2007, 2008 ve 2009 yıllarında da artan bir başarı ile devam eden Yeni Fikirler Yeni İşler Girişimcilik Yarışması’na 2010 yılında da ana destekçi olmuştur.

“Yeni Fikirler Yeni İşler” Girişimcilik yarışmasının beşincisi 27 Kasım 2010’da gerçekleştirilen final töreniyle sonuçlanmıştır.

Yarışmada finale kalan beş ekip arasından KURUP grubu birinci olarak 75 bin TL’lik Elginkan Vakfı Ödülünü alma ve üç yıl boyunca ODTÜ Teknokent’te ofis sahibi olma hakkı kazanmıştır. Ayrıca, aynı grup başka bir projesiyle Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nın ödülüne de layık görülmüştür.

Elginkan Vakfı tarafından, ödülü kazanan KURUP grubu üretime geçmeleri için kademeli ödenmek üzere 75.000 TL tutarında destek sağlanacaktır.