Buluşma 2014

Elginkan Vakfı Okulları Günü-Buluşma töreninin üçüncüsü 3 Mayıs 2014 günü E.C.A. Elginkan Anadolu Lisesi bahçesinde, yine Vakfımızca yaptırılan Hüseyin Cahit Elginkan Spor Salonunda gerçekleştirildi.

"BULUŞMA" ile Vakfımızın yaptırmış olduğu okulların birbirini tanıması ve sıcak bir bağın kurulmasının yanında, Vakfın amaçlarını ve kültürünün okullara tanıtılması amaçlanmaktadır.

Tören E.C.A. Elginkan Anadolu Lisesi Müdürü Nurettin Sarı'nın açılış konuşmasıyla başladı.

Törende Vakıf Müdürü İlhan Üttü;

"Elginkan Vakfının yaptırdığı ve Türk milletinin hizmetine sunduğu bu okullarda yaklaşık 4000 öğrenci eğitim görmekte ve geleceklerini inşa etmektedirler.

Bu öğrencilerin bir araya gelerek birbirleriyle kaynaşmaları, etkinliğinde adından da anlaşıldığı üzere Buluşmaları bizim için önemlidir. Buluşma, çocuklarımızın birbirlerine bağlılığını sağlamayı hedefliyor.

Üçüncüsü gerçekleştirdiğimiz bu töreni, iki ay önce hizmete açtığımız ve Kurucularımızdan Hüseyin Cahit Elginkan'ın ismini verdiğimiz bu spor salonunda yapmanın da gururunu yaşıyoruz."

diyerek, sözlerine son verdi.

Etkinlikte Best FM sunucusu Sayın Cem Arslan bir konuşma yaptı. Konuşmasında Elginkan Vakfının faaliyetlerini yeni duyduğunu ve tüm hizmetlerin gurur ve ülkemiz adına umut verici olduğunu söyledi.

Öğrencilerimizin büyük özveri ve emek ile hazırladıkları gösteriler bizleri mutlu ettiği gibi umutlandırdı da... Çocuklarımız ve gençlerimiz çok az destekle yoğun ders yükleri içerisinde çok güzel gösteriler hazırlamışlardı. Gerek öğrencilerimize gerek öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.