Armatür Yedek Parça Bahar Kampanyası Başladı

(Armatür Yedek Parça Bahar Kampanyası)

Değerli Müşterimiz

Armatür ürün ihtiyaçlarınızda  ( ECA/AR/YAK) bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerle başlayan bu güzel birlikteliğimizin devamlılığına , en az bizi tercih etmeniz kadar değer vermekte ve önemsemekteyiz. Her zaman büyük bir gururla söylediğimiz “ECA Yıllarca Beraber” sloganımızın arkasında üretim ve hizmet kalitemiz olduğu kadar sizlerin de bize yansıttığınız güven yatmaktadır.

Türkiye de ilk defa Armatür sektöründe satış sonrası servis hizmetini gerçekleştiren şirketimiz 2004 yılında bir ilke daha imza atarak ECA armatür kullanıcısı müşterilerimiz için geliştirdiği Armatür Yedek Parça Bahar Kampanyası gerçekleştirmektedir.

Otel, tesis veya binalarınızda kullanmakta olduğunuz ECA armatür ve aksesuarlarınız için ihtiyaç duyduğunuz yedek parça gereksinimlerinizi karşılamak ve ECA orijinal yedek parça kullanımı ile ürünlerin daha verimli (su ve enerji tasarrufu) ve uzun ömürlü olmasını sağlamak amacıyla “ECA İndirimli Armatür Yedek Parça Kampanyası” düzenlenmektedir.

Siparişleriniz ve sorularınız için 24 saat canlı olarak hizmet veren çağrı merkezimizden (444 0 322) bilgi alabilirsiniz.